Reacties

Enkele reacties

 

Ina
Dank je wel voor de geweldige middag vorige week. Ik merk dat ik nu toch heel anders naar de dingen kijk. En hopelijk ben ik in staat om al je advies toe te passen. Vanmiddag moet ik achter een andere bril aan. Ik zal me dan ook zeker
richten op de blauwe ;-)

Marjan
Ik heb van Claire een gecombineerd kleur- en stijladvies gehad bij mij thuis. Zij nam uitgebreid de tijd om kleuren en stijlen door te nemen aan de hand van veel voorbeelden.
Vooraf had ik ‘huiswerk’ gedaan door onder andere plaatjes uit bladen te verzamelen van wat ik mooi en niet mooi vindt en favorieten en miskopen uit de kledingkast
Het kleuradvies bevestigde wel mijn voorliefde voor blauw en felle kleuren. Sinds de sessie heb ik aardig wat blauwe items aan mijn kledingcollectie toegevoegd. Het ruimde ook makkelijker de kledingkast op. Van kleding in kleuren die minder geschikt voor mij zijn, heb ik makkelijker afscheid genomen.
Ik heb een kleurenkaart in twee formaten ontvangen. Daarnaast nog een uitgebreide uitleg op papier over de kleuren maar ook kledingadvies bij mijn bouw en figuur. Handig om nog eens rustig na te lezen.
Al mijn vragen zijn in de sessie beantwoord. Ik merk dat ik nu bewuster met kleding en combinaties bezig ben omdat je weet waar je op moet letten. Zeker een aanrader.

Eline
Beste Claire, Fijn dat je zoveel tijd voor me hebt genomen en me zoveel bruikbare tips en adviezen hebt gegeven. Heel erg bedankt, heb er veel aan!

Wendy

Een kleuradvies van Claire werkt bijzonder verhelderend. Ik kijk nu
echt met een andere blik naar kleding wanneer ik ga shoppen. Met mijn
handige, pocketformaat kleurenkaartje heb ik altijd een geheugensteuntje bij de hand om te zien welke kleuren mij goed staan. Shoppen kan nu ook een stuk effectiever want je weet direct welke kleding je in het rek kan laten hangen en wat wel de moeite waard is om te passen. Heel erg bedankt!

 

Wijkje

Nogmaals bedankt voor de leuke workshop. Ik vond het heel interessant en ik heb hier echt veel aan gehad en ik hoop dat ik het ook ga durven om eens wat meer kleuren te gebruiken. Maar dat zal wel goed komen. Gewoon doen en ik wen daar dan wel aan. Ik kijk nu al anders naar kleuren en naar mensen, werd ik me net van bewust.  Wel positief hoor. Een leuke ontdekking vind ik dit. Jullie zijn samen een leuke match om deze workshop te geven. Heel rustig en beheerst hebben jullie duidelijk gemaakt wat kleuren met mensen doen. Jammer dat de tijd zo snel voorbij was. Ik had wel wat meer stijladvies willen hebben, maar goed, misschien een andere keer? Wie weet.

 

Allart

De workshop was erg leuk en leerzaam! Helaas blijkt dat ik een compleet nieuwe garderobe kan aanschaffen, haha. Ik heb absoluut tips gekregen waar ik iets mee kan, vooral over geschikte kleuren.

 

Elsbeth

Een leuke en leerzame workshop. Je kijkt op een hele andere manier naar kleding en kleur nadat je je kleurkaart hebt gekregen. Qua programma had ik wel iets meer tijd willen hebben voor het moodboard, toen begon het echt te leven. Heel leuk!

 

Isolde
Heerlijk om met Claire mijn hele klerenkast door te nemen. Ze doet het met veel enthousiasme en aandacht en geeft op een respectvolle manier duidelijke adviezen. Claire vraagt ook door naar wat je zelf leuk vindt en wat je stijl is, en sluit haar tips daar bij aan. Met als resultaat (1) 
Een paar goede nieuwe combinaties waar ik zelf niet opgekomen was. Hierdoor draag ik sommige kledingstukken vaker. Een nieuw supercool jasje had ik zelfs nog helemaal niet gedragen omdat ik niet wist wat ik er bij aan moest trekken. Dit is het eerste wat ik de volgende dag heb aan gedaan! (2) Opgeruimde kledingkast omdat ik een aantal kledingstukken nu definitief weg durf te gooien. (3) Meer zelfvertrouwen omdat ik beter weet hoe ik mijn sterke punten naar voren kan halen en mijn stijl tot uitdrukking kan brengen. (4) Makkelijker en leuker shoppen omdat ik een beeld heb van basisstukken die goed van pas zouden kunnen komen, van wat me staat en wat me niet staat. Zowel wat betreft kleur als model.Claire, super bedankt!


Ella

Ik vond het echt een superleuke workshop! Zoiets is helemaal aan mij besteed en zoals ik zaterdag al zei had ik nog uren door kunnen gaan met de workshop! Heel erg geslaagd dus! Ik heb mijn kleurenkaart in de tas en ben nu (in mn pauze, haha) op internet aan het snuffelen naar kleding in de juise kleuren! heel grappig dus, dat je eigenlijk altijd zocht in 'veilige' kleuren en nu kijk ik of het op mijn kaart staat! Leuk! Ik heb volgens mij nog wel eens een vervolgcursus nodig om de adviezen in de parktijk om te zetten maar dat laat ik je weten! Wie weet kan ik dan inderdaad na de bruiloft als getrouwde vrouw een andere weg inslaan! haha! Nogmaals heel erg bedankt en wie weet gaan we nog eens samen shoppen!

 

Nicky

Het stijladvies van Claire zette voor mij de puntjes op de i en ook nog gezellig om te doen! Gaat vast miskopen voorkomen!
 

Ralph

Sinds Claires kleuradviesbepalingsochtend  (erg gezellig) ga ik kleurrijk door het leven. Wat een verschil als je achter je 'true colours' komt!

Tjitske

Claire, hartstikke bedankt voor het kleuradvies. Van mezelf ben ik niet zo 'kleurrijk'. Ik draag namelijk vaak en graag zwart. Door het kleuradvies weet ik nu beter welke soorten kleuren het beste bij mij staan. Hierdoor zal ik mijn kledingkast vast en zeker langzamerhand wat kleurrijker maken.

 

Annet
De “stijladviesmorgen” van Claire was erg gezellig en met een positieve benadering.
Je kon zien dat Claire er zelf ook plezier in had. Met de adviezen heb ik al wat gedaan. Zo kon ik met de kleine veranderingen of toevoegingen al resultaat zien. Van vrienden en kennissen kreeg ik al veel complimenten. Bedankt Claire!>> Klik hier 
voor meer reacties